En perfekt tjänst

Hej bloggen! Jag tänkte idag lyfta fram en tjänst som kommer att förenkla eran vardag och som kanske är den där sista pusselbiten som krävs för att vardagen ska fungera som den ska. Det här är en hushållsnära tjänst och passar nästan alla oavsett om man har barn eller inte. Det jag pratar om är inget mindre än städservice, en tjänst där du inte behöver oroa dig eller ens tänka på städningen. Jag har haft städservice hemma i Falköping ganska länge och till en början så såg jag det mest som en temporär lösning för att få ihop allting med intressen och jobb. På den tiden så arbetade jag väldigt mycket, det var i princip tio timmars dagar och vid sidan av det så tränade jag varje dag. Jag var hemma vid sjutiden varje dag och då skulle det alltid lagas middag, så någon gång mellan åtta och nio var jag klar med allting förutom då städningen. Det fungerade inte så jag anlitade städservice, för att kunna få ett rent hem. Några månader senare så arbetade jag inte längre lika mycket och jag fick lite mer tid över. Dock så ville jag inte avsluta den veckostädningen som jag hade utan den här tiden ville jag ägna mig till annat. Därför fortsatte jag med städservice även fast tiden nu fanns, istället så försökte jag koppla av under de lediga timmarna som jag fick. På det sättet skapades det en balans i mitt liv där jag fick tid till träningen, jobbet och avkoppling. Har man barn så kan jag tänka mig att städservice är en ypperlig lösning för att kunna ge barnen extra tid. Eller så lyxar man till det i vardagen genom att inte behöva städa, för hur många tycker det är särskilt kul att ta fram dammsugaren en dag i veckan?