Ambuerande fotvård i Kungälv

Nä men tjenare alla mina goa läsare och jag hoppas att ni ser fram mot att läsa i bloggen en liten stund. Jag satt just och tänkte på lite olika grejer och bland annat kom jag att tänka på vilken bra hjälp jag fick för mina fötter när jag för drygt en vecka sedan gick på fotvård i Kungälv. Ni som har haft hälsprickor vet ju vilken smärta det orsakar, och har ni inte haft sprickor i hälarna är det bara att gratulera! Det är så bra att det går att få hjälp och jag kan rekommendera er att testa fotvård i Kungälv under förutsättning att ni bor i Kungälv med omnejd och har problem med fötterna. Jag fick hjälp av fotvårdsföretaget Tawan Fotvård, och det är detta företag jag vill rekommendera er att höra av er till.  

Det går att få hjälp med det allra mesta som har med fötterna att göra och samtidigt är det ganska så avkopplande att få fotvård. Nu ska jag även berätta för er att man inte behöver ha något problem med sina fötter för att få fotvård i Kungälv genom Tawan Fotvård, för när det gäller fötternas väl och ve så finns det även fot- och underbensmassage som är bra och välgörande för så kallade tunga och trötta fötter och ben. Detta vet jag för efter att den ordinarie fotvårdsbehandlingen var klar så fick jag massage, och det har jag tänkt mig att få flera gånger. En annan sak som är så bra med Tawan Fotvård är att hon som äger och driver företaget gör hembesök vilket är en superbra service för alla kunder. Nu var det inget mer jag skulle ta upp med er för denna gång men är det så att ni vill få veta mer får ni höra av er till Tawan Fotvård.