Få bort ångesten

Hallå där bloggen! Andra dagen på den här arbetsveckan och jag som trodde att det här skulle bli en tuff start på veckan, tänk vad fel man ibland kan ha. Det känns verkligen som att allting bara rullar på och jag har kommit in i det väldigt fort igen efter semestern, precis som jag önskade. Jag var på healing precis innan semestern tog slut och dit gick jag med målet att försöka få upp en högre energinivå, vilket verkar ha fungerat. Förra sommaren vid den här tidpunkten så hamnade jag i någon form av en liten depression, det var inte allvarligt men jag hade stor ångest under de första veckorna efter semestern och det höll på i nästan två månader. Absolut inte någon optimal situation och det här var något som jag var lite orolig över att det skulle inträffa i år igen. Därför bestämde jag mig ganska tidigt när sommaren kom att jag skulle försöka förbereda mig på bästa sätt för att undvika ångest och inte hamna i samma situation. Jag tror att det här är en period där många människor kan känna av en viss ångest speciellt i år. Under de vanliga semesterveckorna har vi inte haft något vidare väder varken i Kungsbacka eller någon annanstans i Sverige, utan det har kommit nu i efterhand när de flesta av oss är tillbaka på jobbet. Man har byggt upp förväntningar och laddat inför en fin semester med massa sol, bad och härliga utflykter men så blir det inte så för att vädret fullständigt sviker en. För att finna den där energin igen så är healing en optimal metod som också inger ett lugn, jag har inte känt av någon form av ångest som tidigare år och det får jag nog tacka healing för. Så jag kan verkligen tipsa om det ifall ni känner av den här ångesten nu efter semestern, höj energinivån!