En runda på cykeln

God dag bloggen! Hemgång från jobbet och frågan är om man inte ska ta ut sin cykel på en liten tur i det fina vädret efter att jag har fått i mig en bit mat. Solen skiner över Skara och det fläktar faktiskt lite vilket kan vara skönt när man är ute och cyklar. Jag känner verkligen för att motionera på något sätt idag, det har blivit väldigt mycket stillasittande så det är nog bra att få komma ut en stund. Då tar jag mycket hellre min cykel än att bara promenera eller springa. Jag försöker komma på om jag har något annat planerat i eftermiddag som jag inte får missa, men just nu kan jag inte komma på något så det ska nog vara fritt fram att ta ut cykeln på en åktur. Det har blivit dåligt med motion under de senaste veckorna faktiskt, men tanken är definitivt att komma igång igen. Jag har till och med kollat lite på att köpa en ny cykel, min börjar bli till åren nu så tiden för en uppgradering är snart inne. Det finns dock så många olika varianter nu för tiden och jag har lite svårt att kunna välja. Jag vill bara ha en cykel för att kunna hålla igång med träningen, det behöver absolut inte vara någon exklusiv modell men givetvis ska det vara en skön hoj. Kanske att jag skulle pröva en sån cykel som man kan köra lite med på andra underlag än bara asfalt, vi har en del fina elljusspår och skogsvägar här i Skara där det hade varit trevligt att kunna cykla. Egentligen vore det bra att kolla på det här innan sommaren är över så att jag eventuellt kan ha en ny hoj lagom till semestern. Jag får nog ta och kika på det i helgen.